Tereprendezés

Korszerű gépparkunk és tapasztalt kollégáink segítségével, kedvező áron vállalunk teljeskörű tereprendezési munkálatokat.  

A tereprendezés egy pontosan átgondolt, előre megtervezett többlépcsős folyamat, amely az építkezés/kertépítés alapja. Földmunkagéppel precízebb és gyorsabb a munka, mintha kézi erőt alkalmaznánk, ráadásul költséghatékonyabb is!

A munka megkezdése előtt kollégánk egy helyszíni szemle alkalmával szemrevételezi a megmunkálandó területet, teljeskörűen átbeszéli Önnel a folyamatot. Mindemellett eldönti, milyen méretű illetve kapacitású munkagépekre, szállító járművekre lesz szükség, ezáltal Ön is pontos képet kap a tereprendezés költségeiről.

A helyszínre érkezést követően sor kerül terület megtisztítására, vagyis a cserjék, fák eltávolítására, természetesen gyökérzetük eltávolítása mellett. Emellett sor kerülhet a szükségtelen épületek lebontására, majd a törmelékek és a sitt elszállítására is.

Kanalas markolóink használatával áthelyezzük a felesleges földet, majd tolólapos markolóink segítségével egyenesbe rendezzük a talaj felszínét, hogy teljesen sík felületet kapjunk. Ha felesleges földmennyiség keletkezik, cégünk kedvező áron szállítja el.
Amennyiben plusz földmennyiségre van szükség, mi ebben is segítségére leszünk!

Azokon a területeken, ahol markolóink nem tudnak hatékonyan dolgozni, kézi eszközökkel is dolgozunk.

Eszközeink